Natuurlijk

training voor vrouwen

Natuurlijk, dit is echt iets voor jou als..

  • Je verlangt naar meer balans in je leven en energie voor jezelf
  • Je verlangt naar verbinding met de natuur in jezelf en daarbuiten
  • Je wilt weten wat de natuur hierin voor jou kan betekenen
Hartentien-loopbaancoaching-en-bodywork

3-daagse training

Wat ga je zoal doen, leren en ervaren tijdens de training?

Op een trainingsdag doen we ’s ochtends praktische lichaamsoefeningen om meer aanwezig te zijn in je lijf op fysiek, energetisch en emotioneel gebied. In de pauze kun je genieten van je eigen lunch of wat bestellen in het theehuis van Natuurtalent.

Na de lunch gaan we werken met de natuur om ons heen. Je maakt een verzorgende zalf of lichaamsolie, een natuurmandala en stelt zelf een seizoensgebonden kruidenthee samen. Het gehele programma staat in het teken van de 5 natuurelementen hout, vuur, aarde, metaal en water.

Na het volgen van de training kun je zelf aan de hand van bepaalde oefeningen weer in verbinding komen met je lijf. Ook heb je nieuwe inspiratie opgedaan om jezelf en de natuur verder te ontdekken.

Over ons

Wij zijn Marianne en Martine. We leerden elkaar kennen tijdens de Onsterfelijke Vrouw training van Brechtje Schoofs in Rotterdam. Tijdens deze training assisteerden wij Brechtje Schoofs en begeleidden we de cursisten.

Gedurende deze samenwerking ontdekten wij dat we de liefde voor lichaamswerk en de natuur delen. We begeleiden allebei vrouwen met levensvragen en het aanwezig zijn in hun lichaam, om zo vanuit de kern en met meer levensenergie te leven.

Martine Waalkens

Mijn naam is Martine en ik woon en werk in Rotterdam. Het liefst ben ik buiten in de natuur. Hier geniet ik van en kom ik tot rust. Van muziek gaat mijn hart sneller kloppen en ik zet mij met groots enthousiasme in voor de maatschappij met vrijwilligerswerk.

Martine

Marianne Lakerveld

Van kinds af aan voel ik mij verbonden met de natuur. Ik ben geschoold als natuurgeneeskundig psychoterapeut en gespecialiseerd in de Healing Tao, Dao voor de vrouw, Chi Nei Tsang, orgaanmassage en kruidenleer. Ook ben ik docent en opleider bij een MBO-school.

Marianne

Praktische informatie

Data en tijden

Deze informatie volgt nog, wil je als eerste op de hoogte zijn van de eerstvolgende trainingsdata en tijden? Vul hier je gegevens in en ik stuur je een e-mail zodra er meer bekend is!

Locatie

Pluktuin Natuurtalent Rotterdam
Veldkersweg 50
3053 JR Rotterdam

Goed bereikbaar met tram 125 en gratis parkeren langs de weg.

Kosten

Voor 3 dagen Natuurlijk training zijn de kosten €320,-. Dit is inclusief koffie en thee à la Natuurtalent, de lunch is niet inbegrepen.

Handig om te weten

  • De training organiseren wij voor vrouwen.
  • Draag comfortabele laagjes kleding waar jij je prettig in voelt en neem ook sloffen mee.
  • Inclusief koffie en thee à la Natuurtalent.
  • In de lunchpauze kan je zelf bij Natuurtalent in het theehuis lunch bestellen. Deze is niet inbegrepen bij training. Betalen kan via pin of cash.

Annuleringsvoorwaarden

Als je je aanmeldt, ga je akkoord met deze voorwaarden:

  • Bij afmelden tot 30 dagen voor de 1e dag wordt €25,- in rekening gebracht.
  • Bij afmelden binnen een maand voor de 1e dag van de training is het volledige bedrag verschuldigd en wordt het bedrag in rekening gebracht. Tenzij je voor een betalende vervanger zorgt.

De locatie Natuurtalent

Natuurtalent is een natuurlijke stadsboerderij in Schiebroek, Rotterdam. Het hele jaar door is iedereen hier welkom om verse groenten en fruit van de akker te op te halen. Je kunt er ook kruiden en bloemen plukken in de pluktuin.

In het theehuis organiseren wij de trainingen. Op deze prachtige natuurlijke plek midden in de stad kom je in verbinding met jezelf en de natuur.

Adres: Veldkersweg 50, 3053 JR Rotterdam
Goed bereikbaar met tram 125 en gratis parkeren langs de weg.

Meld je aan voor Natuurlijk

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de eerstvolgende trainingsdata? Vul het formulier hieronder in en ik stuur je een e-mail zodra er meer bekend is!

Als je een vraagt hebt of meer wilt weten over Natuurlijk kun je Martine bellen op 06-53609521 of e-mailen naar martine@hartentien.nl.

Meer over bodyworksessies

Voordat we beginnen met een bodyworksessie is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het is daarom fijn als je loszittende kleding draagt. En weet wat je kunt verwachten. Ik vertel je er graag meer over.

Tijdens een bodyworksessie lig je op een comfortabele futon in mijn lichte en rustgevende behandelkamer. Door mijn aanraking ontstaat er ontspanning en ruimte in je lichaam. Jouw energie gaat stromen en je hoofd, hart en buik staan weer in verbinding.

Om het zelfhelend vermogen van je lichaam te activeren en een duurzaam resultaat te bewerkstelligen raad ik een reeks van bodyworksessies aan. Jouw lichaam is gewend om jarenlang in de actiestand te staan en heeft tijd nodig om weer veerkrachtig te zijn.

Na de bodyworksessie drinken we een kop thee en praten we even na. Een bodyworksessie duurt 90 minuten en is afzonderlijk te boeken. Maar kan ook een onderdeel zijn van jouw coachingstraject.

Maak een afspraak

Wil je meer weten of bodywork? Kennismaken met mij? Of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt het contactformulier hieronder invullen, mij gelijk bellen op 06-53609521 of e-mailen naar martine@hartentien.nl.