Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over bodyworksessies

Voordat we beginnen met een bodyworksessie is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het is daarom fijn als je loszittende kleding draagt. En weet wat je kunt verwachten. Ik vertel je er graag meer over.

Tijdens een bodyworksessie lig je op een comfortabele futon in mijn lichte en rustgevende behandelkamer. Door mijn aanraking ontstaat er ontspanning en ruimte in je lichaam. Jouw energie gaat stromen en je hoofd, hart en buik staan weer in verbinding.

Om het zelfhelend vermogen van je lichaam te activeren en een duurzaam resultaat te bewerkstelligen raad ik een reeks van bodyworksessies aan. Jouw lichaam is gewend om jarenlang in de actiestand te staan en heeft tijd nodig om weer veerkrachtig te zijn.

Na de bodyworksessie drinken we een kop thee en praten we even na. Een bodyworksessie duurt 90 minuten en is afzonderlijk te boeken. Maar kan ook een onderdeel zijn van jouw coachingstraject.

Maak een afspraak

Wil je meer weten of bodywork? Kennismaken met mij? Of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt het contactformulier hieronder invullen, mij gelijk bellen op 06-53609521 of e-mailen naar martine@hartentien.nl.